Kínos Tinder-randijairól sztorizik majd új könyvében Schmuck Andor

Schmuck Andor baloldali politikusnak annyi furcsa Tinder-randi élménye volt, hogy azt már nem bírja magában tartani. Ezért bejelentette, hogy fogja magát, egy hétre elruccan Egyiptomba, és megírja az élményeit.

Könyvet ír Tinder Tündérek címmel Schmuck Andor baloldali politikus azokról a hölgyekről, akikkel az álmúlt néhány évben volt szerencséje randizni – írta a Ripost. A lapnak tett nyilatkozatában a politikus elmondta, hogy sok hölggyel volt alkalma találkozni a Tinder társkereső alkalmazás segítségével, és olyan extrém, sokszor kínos élményekben volt része, hogy képtelen magában tartani azokat. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fschmuck.andor%2Fposts%2Fpfbid02wzc8pM4veFBSuQmHShwqA76X1gpuLVsukuTDBX7HdFxsx1njAbJVpqnLry9d926el&show_text=true&width=500

„Köztudott, hogy imádom, tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, sosem adom fel az esélyt arra, hogy újra eltaláljon Ámor nyila! Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel. Nagy szemelvényeket, példákat egyelőre nem szeretnék hozni, az legyen meglepetés, de az biztos, hogy a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz” – mondta a Ripostnak Schmuk. A politikusnak nem ez lesz az első könyve, korábban 2001-ben jelent meg műve Bal-eseteim címmel, amit 1 hét alatt írt meg, és a rendszerváltozás első évtizedének politikai életéből szemezgetett sztorikat.

Schmuck azt tervezi, hogy egy hétre elvonul a nyugdíjasokkal Egyiptomba, és saját munkamódszeréhez híven ez alatt az idő alatt papírra veti a Tinderes kalandjait. Minden randipartnerét biztosította azonban, hogy senkit sem fog név szerint említeni, senkinek nem kell aggódnia. 

Bár áprilisban lesz két éve, hogy a politikus elvált főiskolás szerelmétől, még mindig hisz a szerelemben és abban, hogy megtalálja az igazit. Sőt, korábban azt vetítette elő, hogy idén május elsején, a munka ünnepén találja meg a szerelem. 

(Kiemelt képünk: Schmuck Andor bejelentette, hogy könyvet ír a félresikerült Tinder-randijairól. Forrás: Schmuck Andor Facebook)

Az eredeti cikk itt elérhető.

Shopping Cart
Scroll to Top